Coaching voor student of professionele dansers en podiumkunstenaars

Vanuit mijn studies L.O. met specialisatie binnen coaching en training aangevuld met mijn expertise als dans- en bewegingstherapeut en CMA (Certified Movement Analyst) bied ik coaching aan op maat. 

Als danser/podiumkunstenaar wil je op een podium jezelf helemaal kunnen geven, talenten voor de volle 100% kunnen benutten. Als beweger/danser/kunstenaar kom je vaak onder grote druk te staan om te presteren.  Voel je soms stress van het dagelijkse leven, ervaar je belemmeringen in je repertoire om het beste uit jezelf naar boven te halen, merk je dat je niet voluit jezelf tot expressie brengt omwille van een rugzak aan lasten/moeilijkheden die je reeds tegen kwam in je leven,...  dan is therapeutische coaching een optie. Bepaalde klachten of blessuregevoeligheid kunnen immers symptomen zijn van onbalans
in je lichaam waardoor professionele groei en ontwikkeling afgeremd worden. 
Wil je opnieuw met plezier en passie voor je vak performen, dan kan therapeutische coaching een antwoord bieden. 

Via beweging en de taal van het lichaam exploreren we wat achter de klacht schuilgaat om van daaruit het lichaam in zijn kracht te herstellen om terug optimaal te kunnen presteren en te schitteren op een podium.  

© Atelier 68
© Atelier 68
© Atelier 68
Praktijk Beernem
Uzima 

Postwegel 12
8730 Beernem

Praktijk Melle
Compagnie Bougie
  • Brusselsesteenweg 265
  • 9090 Melle
Contact

The website was made with Mobirise